urgencias veterinarias

Veterinari del Foix

microchip perros

Per què et convé posar-li el xip al teu gos?

El microxip de la teva mascota, que li pots aplicar en una clínica veterinària a Vilafranca del Penedès, és un element molt important per a la seva vida. Sens dubte, es tracta d’alguna cosa que has de tenir molt en compte quan afegeixes un nou membre pelut a la teva família.

Aquest xip té la funció d’actuar com un document d’identitat per al teu gos. És una càpsula de cristall molt petita que conté un transponedor. En ell, s’instal·la un codi que és únic i que permetria identificar al teu gos en cas que es perdés.

El microxip és un assumpte important, ja que es tracta de l’únic mètode que tens per a recuperar al teu gos si es perd. A més, en comunitats autònomes com Catalunya, és obligatori. Per tant, no dubtis a portar al teu gos a una clínica veterinària a Vilafranca del Penedès.

És important mantenir actualitzades les dades que facilites quan li insereixen el microxip al teu gos. Si canvies de número de telèfon o d’adreça, és important actualitzar aquestes dades perquè puguin localitzar-te.

El xip s’injecta al gos o gat sota la pell en la zona del coll de l’animal. Aquest procediment se sol dur a terme quan el gos té aproximadament dos mesos. Aquesta injecció sol coincidir en el temps amb la vacuna de la ràbia.

El microxip pot salvar la vida a la teva mascota si el perds en treure’l de passeig. I, per descomptat, et pot tornar a retrobar amb ell en cas que desaparegui. Per això, davant el dubte de si posar-li-ho o no, la resposta és sempre sí. És indolor i, si ocorre alguna distracció, pots estar més tranquil.

Posar el microxip a la teva mascota és una mica de vital importància. Si vols posar-li el xip al teu cadell, no dubtis a acudir a la nostra clínica Centre Veterinari del Foix.

Deixan's un comentari

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.